Ingrediënten voor 3 porties
- 240 gram tofu
- 75g (soba) noedels
- 1 gele paprika
- 1 bosui
- 75g spinazie
- 140g edamameboontjes
- 120g wortel (julienne)
- 2 tl gemberpuree
- 6 el sojasaus
- 1 el sesamolie
- 3 el ketjap
- 2tl sambal (naar wens meer of minder)
- 1 liter water
Aantal kcal
353 kcal
Recept vegan noedelsoep met tofu en groenten
- Snijd de tofu in blokjes.
- Maak een marinade van de sojasaus, gemberpuree, sesamolie, ketjap en sambal en leg de tofublokjes erin.
- Snijd de paprika in blokjes, de bosui in ringen en rasp de wortel.
- Zet drie bakjes klaar en doe in ieder bakje de volgende ingrediënten: spinazie, edamameboontjes, wortel, paprika, bosui en noodles.
- Verdeel tenslotte de tofu en de dressing over de bakjes.
- Op het moment dat je een bakje wil eten giet je er 350ml water bij per bakje (je hoeft het niet te koken, kan wel). De andere bakjes kan je op deze manier 3 dagen in de koelkast bewaren.