Lizzybox boodschappenbox

Tarieven

Je kan kiezen uit 4 services. 

  • Single Basis Gemak: een wekelijks voedingsschema, gebaseerd op wat jij lust.
  • Partners Basis Gemak: een wekelijks voedingsschema voor jou én je partner, gebaseerd op wat jullie lusten.
  • Single Compleet Gemak: een wekelijks voedingsschema +  een complete digitale boodschappenlijst, waarmee je boodschappen thuis kan laten bezorgen.
  • Partners Compleet Gemak: een wekelijks voedingsschema, gebaseerd op wat jullie lusten +  een complete digitale boodschappenlijst, waarmee je jullie boodschappen thuis kan laten bezorgen.

Zie hieronder wat de verschillende services inhouden en de bijbehorende tarieven. 

De kosten worden voorafgaand per 4 weken gefactureerd. Je kan iedere 4 weken opzeggen.

Voorwaarden

Pauzeren: Wanneer je op vakantie gaat of onverhoopt toch eenmalig geen voedingsschema en eventuele boodschappenlijst wil ontvangen, moet je dit minimaal 2 weken van te voren laten weten. Dan kan je abonnement gepauzeerd worden. Als je het later laat weten, is je weekmenu en eventuele boodschappenlijst al gemaakt. Dan moet je wel doorbetalen.

Abonnement stopzetten:  wanneer je je abonnement wil beëindigen, kan je dit zelf stopzetten in je online account of dit doorgeven aan Lizzybox. Dan zetten wij het abonnement stop. Dit kan per 4 weken. Bij stopzetten krijg je de weekmenu’s waar je al voor betaald hebt nog in je mailbox!  

Tarieven Lizzybox

Veelgestelde vragen

Wat moet ik allemaal aanschaffen?
Je krijgt een lijstje met basis-ingrediënten. Daarnaast is het handig om plastic bewaarbakjes te hebben en wat bakmaterialen. Ook een keukenmachine of blender en een keukenweegschaal wordt veel gebruikt in de recepten!

Zijn de ingrediënten gewoon te koop in de lokale supermarkt?
Ja, alles is in de supermarkt te koop! Behalve eiwitpoeder, wat gebruikt wordt in snacks en sommige ontbijtjes. Mocht je dit niet willen gebruiken, krijg je tips om het te vervangen.

Wat als ik wil stoppen?
Je kan elke 4 weken stoppen. Echter raad ik je wel aan om het gedurende langere tijd te proberen, zodat je echt weet of het werkt of niet.

Kan je ook bijvoorbeeld eens per twee weken een box bestellen?
Met Lizzybox bouw je een lifestyle op en stel je doelen voor jezelf. Daarvoor moet je de menu’s minimaal 4 weken volgen. Voor gezonde, lekkere maaltijdboxen voor af en toe zijn er wel veel andere aanbieders: wel gezond, maar niet gericht op afvallen of een langdurige leefstijl-verandering.

Zijn de boodschappen precies genoeg voor 1 week of heb je nog restjes?
Het menu is zó opgesteld dat je hele of halve verpakkingen gebruikt. Deze worden zoveel mogelijk opgemaakt gedurende de week. Natuurlijk kan het altijd zo zijn dat er iets over is, maar er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met aantallen en gewicht, om voedselverspilling te voorkomen en zo low-budget mogelijk te leven!

Kan ik het schema ook 5 dagen in plaats van 7 dagen volgen? 
Dat kan. Dan kan je zelf kiezen welke recepten je weglaat en deze van je boodschappenlijst halen.

Hoe laat ik de boodschappen thuisbezorgen? 
Je maakt een account aan bij ah.nl. Ik stuur je elke week een digitale boodschappenlijst met de producten die je nodig hebt. Je kan hierop klikken en deze in je online mandje laden. Je kiest dan zelf een bezorgmoment en betaalt de boodschappen aan de deur.

Wat is het verschil met concurrerende maaltijdboxen? 
Deze box is compleet! Je krijgt 6 maaltijd-momenten per dag. Daarnaast zijn alle calorieën uitgeteld, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Ook is het een lifestyle die voor altijd vol te houden is, gezond en betaalbaar is!

De lekkerste maaltijden

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten