zalmmuffins

Eiwitrijke zalmmuffins met venkel

Ingrediënten voor 10 porties

  • 100g venkel
  • 1 el olijfolie
  • 100g gerookte zalm
  • 6 eieren
  • 1 el (verse) dille
  • ½ el (verse) peterselie
  • ½ el (verse) bieslook
  • 200g cottage cheese
  • ½  citroen (alleen rasp)
  • Peper en zout
  • 10g Parmezaanse kaas

Aantal kcal

103 kcal

Recept eiwitrijke zalmmuffins met venkel

  1. Verwarm de oven op 180 graden en plaats cupcakehouders in een cupcakevorm of gebruik bakpapier/spray.
  2. Snijd de venkel fijn en rasp de citroen.
  3. Verhit de olijfolie en bak de venkel 5 minuutjes.
  4. Roer de rest van de ingrediënten (behalve de Parmezaanse kaas) in een grote kom goed door elkaar en voeg tenslotte de venkel toe.
  5. Verdeel het mengsel over 10 cupcakevormpjes en strooi de Parmezaanse kaas erover.
  6. Zet 30 minuten in de oven.
zalmmuffins
De lekkerste maaltijden

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten