geitenkaassalade

Gepaneerde geitenkaassalade met mango, avocado en paprika

Ingrediënten voor 2 porties

  • 125g geitenkaas rondjes
  • 1 ei
  • 30g bloem
  • 30g paneermeel
  • 80g spinazie
  • ½ rijpe mango
  • ½ rijpe avocado
  • ½ rode paprika
  • Zout en peper
  • 1 el agavesiroop

Aantal kcal

457kcal

Recept gepaneerde geitenkaassalade met mango, avocado en paprika

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Maak 3 bakjes: 1 met ei, 1 met bloem en 1 met paneermeel.
  3. Haal de geitenkaasrondjes eerst door het schaaltje bloem, dan door het losgeklopte ei en tenslotte door de paneermeel. Zorg ervoor dat ze helemaal bedekt zijn.
  4. Zet 10 tot 15 minuten in de oven tot ze er krokant uitzien.
  5. Snijd ondertussen de mango, paprika en avocado in blokjes en verdeel samen met de spinazie over de kommen.
  6. Voeg wat peper en zout toe en leg dan de geitenkaasrondjes erop.
  7. Maak af met wat agavesiroop.

Tips

Weinig tijd? Neem dan gewoon de geitenkaasrondjes zo uit de verpakking.

geitenkaassalade
De lekkerste maaltijden

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten