Ingrediënten voor 4 porties
- 240g pasta of spaghetti
- 1 el sesamolie
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 300g mager rundergehakt of vegan veldbonengehakt
- 1 paksoi
- 100g edamamebonen
- 3 el sojasaus
- 1 el gembersiroop
- 1 blik tomatenblokjes (a 400g)
- 1 el sesamzaad
- Verse basilicum
Aantal kcal
475 kcal
Recept Pasta Asiatica
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de tenen knoflook fijn, snipper de ui en snijd de paksoi fijn.
- Verhit de sesamolie in een grote hapjespan en bak de knoflook en ui 5 minuten.
- Voeg het (vega)gehakt toe en bak rul.
- Voeg dan de paksoi toe en laat slinken. Voeg tenslotte de edamamebonen, sojasaus, gembersiroop en tomatenblokjes toe.
- Serveer de pasta met de saus.
- Maak af met sesamzaadjes en verse basilicum.
Tip
Je kan ook gewoon olijfolie gebruiken.