Pasta Asiatica

Ingrediënten voor 4 porties

  • 240g pasta of spaghetti
  • 1 el sesamolie
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 300g mager rundergehakt of vegan veldbonengehakt
  • 1 paksoi
  • 100g edamamebonen
  • 3 el sojasaus
  • 1 el gembersiroop
  • 1 blik tomatenblokjes (a 400g)
  • 1 el sesamzaad
  • Verse basilicum

Aantal kcal

475 kcal

Recept Pasta Asiatica

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de tenen knoflook fijn, snipper de ui en snijd de paksoi fijn.
  3. Verhit de sesamolie in een grote hapjespan en bak de knoflook en ui 5 minuten.
  4. Voeg het (vega)gehakt toe en bak rul.
  5. Voeg dan de paksoi toe en laat slinken. Voeg tenslotte de edamamebonen, sojasaus, gembersiroop en tomatenblokjes toe.
  6. Serveer de pasta met de saus.
  7. Maak af met sesamzaadjes en verse basilicum.

Tip

Je kan ook gewoon olijfolie gebruiken.

De lekkerste maaltijden

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten