Ingrediënten voor 10 porties
- 100g venkel
- 1 el olijfolie
- 100g gerookte zalm
- 6 eieren
- 1 el (verse) dille
- ½ el (verse) peterselie
- ½ el (verse) bieslook
- 200g cottage cheese
- ½ citroen (alleen rasp)
- Peper en zout
- 10g Parmezaanse kaas
Aantal kcal
103 kcal
Recept eiwitrijke zalmmuffins met venkel
- Verwarm de oven op 180 graden en plaats cupcakehouders in een cupcakevorm of gebruik bakpapier/spray.
- Snijd de venkel fijn en rasp de citroen.
- Verhit de olijfolie en bak de venkel 5 minuutjes.
- Roer de rest van de ingrediënten (behalve de Parmezaanse kaas) in een grote kom goed door elkaar en voeg tenslotte de venkel toe.
- Verdeel het mengsel over 10 cupcakevormpjes en strooi de Parmezaanse kaas erover.
- Zet 30 minuten in de oven.