Brownie Ontbijttaartje

Ingrediënten voor 1 portie

  • 100g zoete aardappel
  • 15g cacaopoeder
  • 15g pindakaas
  • 10g agavesiroop
  • 50ml amandelmelk ongezoet

Topping

  • 2 blokjes pure chocola
  • ½ haverkoekje

Calorieën: 343kcal per portie

Recept

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Schil de zoete aardappel en kook in 12 minuten gaar.
  3. Doe de aardappel in een ovenbestendig kommetje en prak helemaal fijn.
  4. Doe de rest van de brownie-ingrediënten erbij en maak een egale massa.
  5. Zet 25 minuten in de oven. 6.Wanneer de brownie nog warm is, druk er dan een verkruimeld half koekje en 2 blokjes pure chocolade in.

Tip

Je kan de aardappelpuree prima van te voren maken en even in de koelkast bewaren.

Het recept is vrij machtig! Dus eet niet te snel.

De lekkerste maaltijden

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten