Ingrediënten voor 1 portie
- 100g zoete aardappel
- 15g cacaopoeder
- 15g pindakaas
- 10g agavesiroop
- 50ml amandelmelk ongezoet
Topping
- 2 blokjes pure chocola
- ½ haverkoekje
Calorieën: 343kcal per portie
Recept
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Schil de zoete aardappel en kook in 12 minuten gaar.
- Doe de aardappel in een ovenbestendig kommetje en prak helemaal fijn.
- Doe de rest van de brownie-ingrediënten erbij en maak een egale massa.
- Zet 25 minuten in de oven. 6.Wanneer de brownie nog warm is, druk er dan een verkruimeld half koekje en 2 blokjes pure chocolade in.
Tip
Je kan de aardappelpuree prima van te voren maken en even in de koelkast bewaren.
Het recept is vrij machtig! Dus eet niet te snel.