Ingrediënten voor 4 porties
- 2 el olijfolie
- 700g Cela Vita verse friet met schil
- 310g zalm of 400g vegetarische balletjes
- 1 courgette
- 250g champignons
- 2 tomaten
- 1 rode ui
- ½ tl nootmuskaat
- ½ tl kurkuma
- ½ tl chilipeper
- ½ tl knoflookpoeder
- ½ tl komijn
- zout
Calorieën: 502kcal per portie
Recept
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Neem een grote ovenplaat of ovenschaal en bekleed deze met bakpapier.
- Snijd de courgette in ronde plakken, de tomaten in partjes, de rode ui in ringen en de champignons door midden.
- Maak een kruidenmix door alle kruiden te mengen in een kommetje.
- Leg de friet in de ovenschaal, verdeel de groenten over de schaal, besprenkel met olijfolie en voeg de kruiden toe. Schep even goed door elkaar.
- Zet 20 minuten in de oven. Roer na 10 minuten de schaal nog even goed door.
- Haal na 20 minuten de schaal uit de oven, leg de vis of vegetarische balletjes erop en zet nog 10 minuten in de oven.
- Haal dan de hele schaal uit de oven, controleer of de vis en balletjes gaar zijn (zet anders nog 5 minuten terug) en verdeel in porties.
- Voeg nog wat zout toe naar wens.