Rabarber overnight oats

Ingrediënten voor 1 portie

  • snufje kaneel
  • 40g havermout
  • 150ml amandelmelk
  • 100g magere kwark
  • ½ banaan
  • 1  portie rabarbercompote (zie los recept)
  • 5g ongezouten pistachenoten
  • 3g geraspte kokos
  • 50g verse aardbeien

Calorieën: 394kcal per portie

Recept

  1. Maak de rabarbercompote volgens het recept ‘rabarber compote’.
  2. Prak de banaan en meng met de havermout, kaneel, melk en kwark.
  3. Maak er een smeuïg geheel van.
  4. Zet een nacht in de koelkast.
  5. Doe de volgende ochtend 1 portie rabarbercompote op de overnight oats.
  6. Top af met geraspte kokos, gehakte pistachenoten en verse aardbeien.

Tip

Je kan ook andere toppings kiezen natuurlijk, zoals andere noten of ander fruit.

De lekkerste maaltijden

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten