Passievrucht-mango-yoghurt toetje

Passievrucht-mango-yoghurt toetje

Ingrediënten voor 4 porties

  • 250ml Verse smoothie mango maracuja sinaasappelsap of Dubbeldrank Mango & passievrucht
  • 5g maizena
  • 2 tl vanille aroma
  • 200g perziken uit blik
  • 200g griekse yoghurt 0%
  • 30g slagroom (zelfgeklopt of spuitbus)
  • 30g agavesiroop

Aantal kcal

130kcal

Recept Passievrucht-mango-yoghurt toetje

  1. Verwarm het sap in een steelpannetje.
  2. Doe de maizena in een klein kopje en roer met koud water tot een glad mengsel. Voeg toe aan het fruitsap.
  3. Laat ondertussen de perziken uitlekken en snijd in kleine blokjes. Voeg ook toe aan het vruchtensap, samen met 1 tl vanille aroma en laat indikken.
  4. Doe dan de yoghurt, slagroom, 1 tl vanille aroma en agavesiroop in een kom en roer goed door elkaar.
  5. Maak, als het vruchtensap afgekoeld is, laagjes in kommetjes of schaaltjes: laagje vruchtenmengsel, laagje yoghurt, enz. tot je mengsels op zijn.
passievrucht
De lekkerste maaltijden

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten