Ingrediënten voor 4 porties
- 250ml Verse smoothie mango maracuja sinaasappelsap of Dubbeldrank Mango & passievrucht
- 5g maizena
- 2 tl vanille aroma
- 200g perziken uit blik
- 200g griekse yoghurt 0%
- 30g slagroom (zelfgeklopt of spuitbus)
- 30g agavesiroop
Aantal kcal
130kcal
Recept Passievrucht-mango-yoghurt toetje
- Verwarm het sap in een steelpannetje.
- Doe de maizena in een klein kopje en roer met koud water tot een glad mengsel. Voeg toe aan het fruitsap.
- Laat ondertussen de perziken uitlekken en snijd in kleine blokjes. Voeg ook toe aan het vruchtensap, samen met 1 tl vanille aroma en laat indikken.
- Doe dan de yoghurt, slagroom, 1 tl vanille aroma en agavesiroop in een kom en roer goed door elkaar.
- Maak, als het vruchtensap afgekoeld is, laagjes in kommetjes of schaaltjes: laagje vruchtenmengsel, laagje yoghurt, enz. tot je mengsels op zijn.