“De weg naar een gezonde lifestyle, zónder calorieën te tellen!”

Verdwijnen jouw goede voornemens ook altijd zo snel? Of weet je niet zo goed hoe je ze waar moet maken  en wil je dat nu eens een keer wél? Nu is hét moment! Als jouw doelen in dit rijtje passen, kan ik je helpen om ze waar te maken!

✅ Gezond leven

✅ Gestructureerd eten

✅ Lekker eten, minder koken

✅ Coronakilo’s eraf

✅ Of gewoon héél veel kilo’s eraf

Veel mensen blijken binnen 3 weken hun goede voornemens alweer te laten varen. Waarom? Omdat het niet lukt. En waarom lukt het niet? Omdat er geen plan is (door gebrek aan tijd, kennis, enz.).

Maar daar heb ik over nagedacht. Ik kan jou helpen met een gezonde lifestyle, lekker eten én ook nog eens afvallen, zonder dat je daar zelf veel moeite voor moet doen. Ik heb namelijk het plan al voor je uitgeschreven. En jij hoeft het alleen maar te volgen. Vraag NU alvast een voorbeeld menu aan en probeer het uit!

Lizzybox

“Wat ben ik blij met Lizzybox! Inmiddels ben ik door Lizzybox ruim 10 kilo afgevallen. Ik was al lange tijd op zoek naar een gezonde levensstijl. Ik wilde iets vinden waardoor ik rustig afval en wat ook goed vol te houden is. Door de diversiteit van echt lekkere gerechten, lunches, tussendoortjes, enz. voelt Lizzybox niet als een dieet. Het is echt een levensstijl.”

“Ik heb veel geprobeerd om af te vallen. Maaltijdboxen, diëtistes, andere diëten. Maar Lizzybox is de enige die voor mij volledig uitschrijft wat ik per dag moet eten, dit aanpast op wat ik lust (ik lust niet zoveel). Lizzybox heeft een uitgeschreven plan nodig en dat krijgt ik bij anderen niet. Diëtistes geven suggesties, geen volledig uitgeschreven weekmenu’s. Ik geniet enorm van de maaltijden en ik kan met Lizzybox het afvallen voor het eerst volhouden! Ik heb zelfs meer energie!”

 

“Het lukte me nooit, ik kon me er niet toe zetten om mijn lifestyle écht aan te passen. Maar met jouw programma is het gewoon leuk! En lekker!”

“Wij ontvangen de Lizzybox nu al een half jaar en zijn nog steeds erg tevreden! Veel variatie, originele recepten en makkelijk te maken. Ook fijn dat je niet hoeft na te denken over wat je moet eten, zo kom je veel minder in de verleiding om te ‘cheaten’.  En omdat je veel kan voorbereiden, is het ook super makkelijk om mee te nemen naar werk!”

De lekkerste maaltijden

Blijf op de hoogte van de nieuwste recepten